marți, 8 februarie 2011

Rochii stil grecesc

Cele mai recente colectii de moda, precum si tehnicile de hair styling contin unele dintre cele mai importante influente ale culturii grecesti. Intr-adevar, tendintele grecesti de stil inspirat de vara includ tendinte in moda de la costume de baie la rochii, precum si incaltaminte si accesorii.

Daca doresti ca in ziua nunti tale sa arati ca o zeita, atunci cu siguranta aceasta este ceea ce cauti. Rochia de tip grecesc ofera o varianta demna de luat in seama in locul rochiei clasice de tip printesa.

In plus, este de o eleganta si de o simplitate care vor surprinde intr-un mod placut pe cei din jurul tau. Motivele grecesti reprezinta o bogata sursa de inspiratie, mai ales pentru o nunta organizata in plin sezon estival.

Realizata din materiale fluide, ce se revarsa in falduri, ea scoate in evidenta formele feminine in cel mai simplu si delicat mod cu putinta. Fara artificii de stil, fara alte accesorii, o astfel de rochie poate vorbi de la sine.

Un mare avantaj pe care il aduce cu sine este ca poate fi purtata de aproape orice femeie, indiferent de inaltime sau kilograme. In acest sens, talia inalta este de un real ajutor. 

Ne putem juca cu aplicatiile pentru partea superioara a rochiei, de la margele si broderii la brose de cristal. Asadar, orice silueta va arata foarte bine intr-un astfel de model.

Totodata, rochiile sunt extrem de elegante si impun celei care le poarta o anumita tinuta si extravaganta. Pe cat sunt de simple, pe atat sunt de elegante si de distinse. Materialele sunt fine si pretioase ca pentru o zeita. Daca va fi prevazuta cu ambele bretele, doar cu una singura sau chiar fara bretele, rochia poate avea aplicatii brodate sau paiete care completeaza tinuta.  

Bretelele sunt un elemenent ce pot fi foarte bine puse in valoare prin forma lor, prin modelul sau chiar prin aplicatiile lor. Ideal ar fi ca bretelele sa fie cat mai simple pentru a se incadra in ansamblu.

Ideea de rochie cu un singur umar este rafinata si eleganta. Cu siguranta vei produce un efect puternic cu o astfel de aparitie. In cazul in care te hotarasti la un model de tip grecesc, trebuie sa ai mare grija ca incaltamintea sa fie adecvata, nefiind prea potrivite tocurile unei astfel de tinute, de preferat ar fi o pereche de sandale cu talpa joasa. 



In ceea ce priveste accesoriile, trebuie sa ai mare grija ca tinuta sa nu fie prea incarcata. O pereche de cercei simpli cu pietre semipretioase si o bratara foarte discreta putin mai lata, incrustata fin cu motive grecesti, sunt foarte potrivite.

Poti folosi pentru modelul tau de rochie doar cateva dintre elementele de origine greceasca, poti apela la ideile grecesti pentru inspiratie si pentru decoratii, pentru accesorii sau pentru felul in care iti vei aranja parul. Ori poti sa te rezumi doar la o rochie de acest tip, important este sa aduci un aer proaspat care sa iasa din tipare. 

Poti pastra doar unele idei, cum ar fi talia inalta, croiala din partea de sus, respectiv bustul in forma de V, sau pur si simplu ideea de vaporos.

Ideea de verticalitate este subliniata si astfel te vei simti cu siguranta mai inalta si mai zvelta.  

Cert este ca acest tip de rochie iti va crea senzatia de diafan, vei arata ca o adevarata zeita care pluteste peste tot. In plus, imbracata astfel te vei simti foarte confortabil.

Acest model de rochie este foarte potrivit, mai ales daca planuiesti sa organizezi nunta pe malul marii. Te vei incadra perfect in decor!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu