marți, 8 februarie 2011

10 Rochii de mireasa printesa rochii de mireasa pe crinolina

Rochie de mireasa pe crinolina cu umeri decoltati

istock_000009108791xsmall
Rochia de mireasa stil printesa este preferata pentru ca avantajeaza mult silueta celor care o poarta.  In general, aceasta rochie de mireasa stil printesa este recomandata pentru miresele cu silueta in forma de para, crinolina facind un joc volumetric prin care se ascund soldurile si se accenteaza finetea taliei prin contrast cu jupa bogata. Aceasta mireasa a amplificat in mod inteligent latimea umerilor prin benzile dantelate, ceea ce a sporit echilibrarea lor cu soldurile si subtierea taliei in cazul unei rochii de mireasa stil printesa pe crinolina.
Rochie de mireasa stil empire
istock_000005759710xsmall
Rochie de mireasa stil empire pe crinolina, cu o croiala avantajoasa cu talia sus,  marcata inspirat cu un cordon fin chiar sub sini pentru a evidentia si mai bine silueta.  Croiala stil empire ascunde soldurile mai proieminente. Aceasta rochie de mireasa foarte eleganta se supune rigorilor modei 2010 dintre care cea mai stringenta este asimetria. Fie ca este vorba de rochia de mireasa pe un umar, fie ca este vorba de taieturi originale asimetrice cum este aici linia de jos a jupei, aceasta regula decide actualitatea si modernitatea unei tinute de mireasa.Este proiectul unui designer foarte creativ, care stie sa lucreze cu proportiile corpului feminin. Remarcati ingeniozitatea jupei, dublu stratificata, intr-un mod artistic, si care exagereaza dimensiunile partii inferioare pentru a sublinia delicatetea corsajului acestei rochii de mireasa printesa.

Rochie de mireasa cu talie incretita
istock_000007033554xsmall
Rochie de mireasa printesa, conceputa pentru o silueta filiforma care nu se teme de efecte optice. Aceasta rochie de mireasa are corsajul bogat incretit in talie, fapt care amplifica volumul in aceasta zona si nu avantajeaza siluetele plinute.


Rochie de mireasa printesa romantica
istock_000009185937xsmall
Rochie de mireasa printesa fara bretele, cu un aer romantic conferit de voalul discret si in acelasi timp somptuos cu care este decorata jupa. De remarcat coafura, inspirat asortata de aceasta mireasa la rochia printesa cu umerii goi, care ii pune in valoare culoarea si bogatia parului si sporeste stilul poetic al compozitiei.

Rochie de mireasa cu volane ample din tiul
istock_000008107745xsmall
Rochie de mireasa cu volane ample din tiul, cu  margine rulata si suprapuse orizontal pe toata circumferinta jupei sustinute de crinolina.  O rochie de mireasa printesa perfecta, cu un aspect poetic, serafic, desprinsa parca din visele copilariei.

Rochie de mireasa printesa pentru bust mic 
istock_000009994391xsmall
Rochie de mireasa special conceputa pentru o mireasa cu bust mic. Corsajul drapat pe bust face un contrast frumos cu netezimea rochiei din tafta, fara stilizari excesive ale acestei elegante mirese, cu voalul bogat, bine ales in acest context, si cu o crinolina discreta, care, din aceleasi ratiuni,  nu este nici ea foarte ampla.

Rochie de mireasa cu decolteu adinc
istock_000005759726xsmall
O rochie de mireasa printesa cu jupa lejer fronsata din organza de matase.  Corsajul rochiei, bogat ornamentat si cu un decolteu spectaculos, se completeaza cu textura simpla a fustei in mod armonios.

Rochie de mireasa fara bretele
istock_000011133869xsmall
Rochie de mireasa eleganta, fara bretele, cu o crinolina voluminoasa demna de o adevarata printesa.  Observati jupa ampla, bogata, din doua texturi diferite de voal inserate pe verticala, un truc care da iluzia de alungire si inaltare a siluetei.

Rochie de mireasa fara bretele din matase si voal
istock_000004356519xsmall
Rochie de mireasa printesa, fara bretele, sustinuta pe un corsaj din matase brodat cu tighele verticale menite sa subtieze talia. O rochie de mireasa care are stralucirea ivoir a matasii de buna calitate (foarte la moda in acest an, alaturi de albul milk) si farmecul voalului drapat bogat, ca o nota extrem de feminina a acestei tinute elegante.

Rochie de mireasa cu decolteu in forma de V
istock_000010369933xsmall
O rochie de mireasa cu mineci scurte, care se incadreaza in tendintele modei 20101 si respecta sentintele marilor creatori care fac legea: fara dantela!  Designerul a creat acest model pentru a disimula cu subtilitate mici inconveniente de ordin estetic : minecutele acopera umerii nu tocmai perfecti, decolteul in forma de V inalta si subtiaza silueta, drapajul de pe bust are darul de a-l mari vizual , fronseurile largi ale jupei pe crinolina confera volum si creaza  iluzia unor solduri apetisante.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu